Spring naar toolbar

Het Grote Clubfeest

Verenigingen maken ieder jaar kans op het Grote Clubfeest door Superloten te verkopen. Ieder Superlot dat verkocht wordt geeft extra kans op het winnen van deze prijs. Op woensdag 11 december 2019 vond de trekking van het Superlot plaats en werd de winnende vereniging bekend.

Gefeliciteerd Basketballvereniging Springfield!

Het was Basketballvereniging Springfield uit Berlicum die in 2019 het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,- won. Door deze prijs krijgen zij nu de kans om eens groot uit te pakken. De basketbalvereniging haalde tijdens de Grote Clubactie 2019 een bedrag van € 1.744,80 op en verkocht in totaal 6 Superloten.

Wat is een Superlot?

Het Superlot is een verkoopmethode, die bedoeld is om de verkoop van reguliere Grote Clubactie loten te bevorderen. Één Superlot staat gelijk aan de aankoop van 50 reguliere Grote Clubactie loten (prijs per lot is € 3,-). De prijs van een Superlot is hier dan ook gelijk aan en kost dus € 150,-. 80% hiervan gaat naar de vereniging. Superloten kunnen worden verkocht aan zowel particulieren als bedrijven.

grote clubfeest

Vier het succes: Jouw foto is GOUD waard!

Door een originele foto met de cheque en clubleden te delen op social media, maakte jouw vereniging kans op € 500,-. Maar liefst 250 verenigingen hebben meegedaan met de actie! Jullie maakten het ons niet makkelijk. Toch hebben we uit alle inzendingen 5 winnende foto’s weten te kiezen.

Gefeliciteerd winnaars!

Wij mogen onderstaande clubs feliciteren met € 500,- voor de club!

  • Turnvereniging Virto Breukelen
  • HZV Lutra
  • Badmintonclub De Zeemeeuwen
  • RSV Sperwers
  • Jeugdvereniging De Rana’s

Jullie foto was meer dan goud waard! Wij wensen alle winnaars veel plezier met hun verdiende prijs.

vierhetsucces winnaars

Teamprijs

Iedereen die zich in 2019 inschreef voor de teamprijzen, bedankt voor het meedoen!

Teamprijzen

In 2019 vielen er 3 teamprjizen te winnen: een dagje uit naar Bobbejaanland, een nieuwe outfit van Masita en een speciaal afgehuurde privé-bioscoopzaal. Teams die 100 loten of meer tijdens de Grote Clubactie hadden verkocht, konden zich inschrijven voor deze winactie.

Gefeliciteerd winnaars!

Wij hebben 3 teams heel blij mogen maken. Wij verrasten Flynn van Yu-Ai Judoclub uit Almere en zijn team met de teamprijs van Masita t.w.v. € 2.000,-. Imke van Gymnastiekvereniging ILO uit Lienden won een eigen bioscoopzaal met haar hele team. De laatste teamprijs, een dag Bobbejaanland met het hele team, ging naar Boyd van T.A. Nimjae uit Krimpen aan de IJssel. Wij wensen hen allemaal veel plezier met hun prijs!

team prijs

20-loten-actie

Hebben jouw leden een 20-loten-voucher ontvangen? De voucher heeft de Grote Clubactie coördinator begin oktober (2019) ontvangen op het bij ons bekende e-mailadres.  

Voucher

Leden die 20 loten of meer verkochten, ontvingen een 20-loten-voucher. Deze konden op de vereniging door de trainer(s), leider(s) of clubcoördinator(en) worden uitgereikt. Met deze voucher krijgen ze flinke korting op leuke dagjes uit, ook ontvangen ze een 2de artikel gratis op masita.com.
*Geldig bij Bobbejaanland, Snowworld, Optisport en Krazy Kangaroo. 1 gratis entreekaart in combinatie met 1 volbetalende persoon. Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op clubactie.nl/20-loten-voucher

Veel plezier!

Houd goed in de gaten tot wanneer de bonnen gebruikt kunnen worden. Dit staat op iedere bon vermeld.

bobbejaanland