Spring naar toolbar

Hoe werkt het?

Het idee is eigenlijk heel simpel. Vanaf de landelijke startdatum op 19 september verkoopt jullie vereniging loten € 3,- per stuk. Van de opbrengst gaat 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de club!

De is de kracht van de Grote Clubactie, al vanaf het allereerste verkochte lot!

Wat zijn de volgende stappen?

  1. Bepaal jullie doel
  2. Schrijf je vereniging in
  3. Bepaal jullie verkoopmethode(s) en plaats je bestelling
  4. Start met loten verkopen vanaf 19 september
  5. Realiseer jullie doel!

Vrijwilligers gezocht?

Zoeken jullie nog vrijwilligers om de Grote Clubactie te organiseren? Deel de video hiernaast op jullie Social Media kanalen of jullie website!

Jouw inzet is goud waard

We besteden heel wat tijd op de club. Aanmoedigen, vergaderen, klussen en alles daartussen. Iedereen zet zich in voor de club, zodat we samen mooie momenten beleven. En zijn er nieuwe goaltjes nodig, of geld voor een jubileum? Dan gaan we loten verkopen. Dus meld je vereniging nu aan voor de Grote Clubactie. Jouw inzet is goud waard.

Direct aan de slag? Dat kan!

Als jij jouw vereniging hebt ingeschreven voor de Grote Clubactie krijg je inloggegevens voor op onze website. Zodra je ingelogd bent, heb je de mogelijkheid om je verenigingsgegevens bij te werken en jullie verkoopmateriaal te bestellen. Het verkoopmateriaal ontvang je begin september en mag vanaf de start op 19 september 2020 t/m eind november verkocht worden.