Spring naar toolbar

Een succesvolle Grote Clubactie

Een succesvolle Grote Clubactie begint bij een goede organisatie, het Grote Clubactiepakket helpt je daarbij. Het pakket bevat namelijk alle tools om jullie Clubactie te laten slagen. We ondersteunen jouw vereniging met promotie-, verkoop- en actiematerialen. Zo vind je heel veel materialen bij de downloads en in de promotiewebshop, deze pagina’s kun je vinden in jullie eigen “mijn Grote Clubactie” omgeving achter de inlogbutton. Maar ook op deze pagina vind je materialen voor jullie actie en kun je zien wat er allemaal meegeleverd kan worden bij jullie bestelling.

Posters

Posters zijn er in twee maten Zo krijg je bij je bestelling een poster die je kunt ophangen in en rondom jullie accomodatie. Wil je meer posters ophangen dan kun je ervoor kiezen om vanaf 1 augustus de poster hier te downloaden en zelf te laten drukken bij de plaatselijke copyshop. Je kunt natuurlijk ook gebruik maken van de posters in A4 formaat, het voordeel van de kleine poster is dat je deze makkelijk zelf kunt printen.

Bierviltjes

Hebben jullie een eigen kantine? Dan zijn de Grote Clubactie bierviltjes geschikt voor jouw vereniging. Laat bezoekers loten kopen via een QR-code of weblink op de bierviltjes.

Narrowcasting

Promoot jullie clubactie ook in de kantine via de TV-schermen download de video

Lotenmeter

Print de Lotenmeter uit en hang de lotenmeter op zodat iedereen kan zien hoe de actie verloopt. Vanaf 1 augustus kun je via de downloads (in je eigen “mijn Grote Clubactie” omgeving) en op deze pagina de lotenmeter voor 2020 downloaden.

Schatkist

De schatkist kan gebruikt worden voor het inzamelen verkoopboekjes (de schatkist wordt bij kleine bestellingen niet meegeleverd). Tip: Zet de schatkist op een centraal punt op de vereniging.

Online promopakket

Laat ook online zien dat jullie meedoen met de Grote Clubactie. Plaats banners op je website en verspreid berichten via sociale media. Vanaf 1 augustus kun je via de downloads (in je eigen “mijn Grote Clubactie” omgeving) en op deze pagina de online voorbeeldberichten, afbeeldingen en websitebanners voor 2020 downloaden.

Wil je niet wachten tot 1 augustus? Download het Grote Clubactie logo en ga zelf alvast aan de slag.

promotiemateriaal

Verkoopboekjes

Via dit verkoopboekje geven kopers voor de aankoop van hun lot(en) een eenmalige machtiging af. De machtiging wordt afgegeven door deze handmatig in te vullen in het boekje. (1e 100 boekjes zijn gratis bij je eerste bestelling)

Online verkoopomgeving

Iedere vereniging kan gratis gebruik maken van een eigen online omgeving waar kopers eenvoudig online een lot kunnen kopen. Iedere verkoper kan zijn persoonlijke pagina delen via WhatsApp, social media en e-mail met vrienden en familie.

Superlot(en)

Een Superlot, bestaande uit 50 loten van € 3,-, is uitermate geschikt om te verkopen aan sponsors en lokale bedrijven. Een Superlot is een mooie vorm van mini-sponsoring.

Papieren loten

De papieren loten worden vooraf door de vereniging voor € 0,60 per stuk ingekocht bij de Grote Clubactie. Lotenkopers betalen contant € 3,- en krijgen een papieren lot.

verkoopmateriaalafbeelding

Stappenplan

In het stappenplan wordt uitgelegd hoe jullie vereniging een succesvolle Grote Clubactie kan organiseren. Bekijk alvast het Stappenplan van 2019. Het nieuwe Stappenplan van 2020 volgt snel! stappenplan 2019

Klaar-voor-de-start-folder

Om alles uit de actie te halen, hebben we de belangrijkste punten op een rij gezet die jullie daarbij helpen. In deze folder vind je ook een handige checklist. Zo weet je zeker dat je niets vergeet voor jullie Clubactie. Je vindt de checklist meteen op de eerste pagina van de folder. De klaar-voor-de-start-folder ontvang je bij je bestelling begin september.

Lotenverkoopwedstrijden

Loten verkopen doen leden natuurlijk voor de club. Maar het is wel zo leuk als ze zelf ook nog extra wordt beloond! De Grote Clubactie heeft tijdens de actie, win-acties voor de lotenverkopers. Maar je kunt natuurlijk ook zelf een win-actie organiseren op de club, dit geeft de lotenverkopers vaak extra motivatie voor het verkopen van loten.

Oorkonde lotenverkopers

Geef de lotenverkopers een eigen oorkonde. Zo kunnen ze trots het resultaat laten zien en hebben ze een leuk aandenken van hun bijdrage aan de vereniging.

Cheque met eindbedrag

Deelnemende clubs aan de Grote Clubactie, ontvangen een fysieke cheque in de weken na de trekking in december. Deze kun je dan bijvoorbeeld ophangen in de kantine of een foto delen met lokale nieuwsbladen en op sociale media, zodat iedereen weet wat de vereniging heeft opgehaald met de Grote Clubactie.

actiemateriaalafbeelding