Spring naar toolbar

Bereken je opbrengst

Met de rekenmodule bereken je eenvoudig hoeveel loten jullie kunnen verkopen en wat hiervan de opbrengst is. Echter de uitkomst van de rekenformule is een indicatie. Het bedrag is een voorbeeld dat berekend is vanuit het gemiddeld aantal verkochte loten voor jeugdleden en volwassen leden in de afgelopen jaren.De rekenmodule gaat ervan uit dat 35% van het totaal aantal leden echt actief loten gaat verkopen. Gemiddeld verkoopt een actieve lotenverkoper 13 loten.  Voor superloten ligt dit aantal lager omdat dit per vereniging behoorlijk kan verschillen van 1 tot zelfs ver boven de 100.

Schermafbeelding    om

De Grote Clubactie in Nederland

In 2019 stond de Grote Clubactie voor de 47ste keer centraal bij duizenden verenigingen in de maanden september tot en met november. Als de grootste fondsenwervende actie voor amateur sport-, cultuur- en hobbyverenigingen van Nederland.

Verenigingen vertellen

Jaarlijks halen ruim 5.000 verenigingen samen bijna 9 miljoen op door hun deelname aan de Grote Clubactie. Hiervan gaat 80% rechtstreeks naar de vereniging. Lees hier hoe zij erin slagen om hun doelen te halen!

opbrengst clubactie