Spring naar toolbar

Trekking

Op woensdag 11 december vond onder toeziend oog van notaris mr. M.E.F. Ploum de trekking van de Grote Clubactie 2019 plaats en de uitslag is bekend. Jouw inzet is niet alleen goud waard voor de vereniging, maar ook voor jouzelf.

Check je lot
Heb jij in de periode van 14 september tot en met 10 december 2019 een lot gekocht van de Grote Clubactie via een vereniging? Hiermee heb jij een vereniging gesteund, bedankt daarvoor! Met behulp van de lotchecker of een pdf met de trekkingsuitslag kun je dan je lot checken om te zien of je prijs hebt.

Winnaars 2019

Vorig jaar hebben wij weer veel mooie prijzen kunnen weggeven aan de gelukkige winnaars van de Grote Clubactie loterij.
Bekijk hieronder aan wie wij in 2019 de eerste en tweede prijs uitreikten.

Hoofdprijswinnaar € 100.000,-

De hoofdprijs van € 100.000,- van de Grote Clubactie is in 2019 gewonnen door de familie Lisman uit Wijk bij Duurstede! De familie kocht het lot waar de ton op viel van Jarin, spelend in de E1 bij korfbalvereniging Viking, ook uit Wijk bij Duurstede. Op vrijdagmiddag 13 december werden zij compleet verrast aan de voordeur met hun cheque. Familie Lisman is dolgelukkig met de prijs en had nooit verwacht iets te winnen.

Hoofdprijswinnaar Grote Clubactie 2019

2e prijswinnaar – Volkswagen up

De tweede prijs, een Volkswagen up, viel vorig jaar in Rijssen. Het was de familie Strokap die deze mooie prijs in ontvangst mocht nemen! Zij kochten het winnende lot van Madelein, lid van Turnschool Rijssen. Op donderdag 19 december werd de prijs aan de familie overhandigd. Mevrouw Strokap zat in het complot om haar man naar Turnschool Rijssen te krijgen onder het mom van een kapotte auto. Familie Strokap is erg blij met de auto, omdat hun eigen auto aan vervanging toe was.

2e prijs winnaar Volskwagen Up